Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.07.2013 14:47

W czym smażycie dżem? Macie jakiś specjalny garnek?

Odpowiedzi (15)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

08.07.2013 16:01

mam od 2 lat garnek z powłoką ceramiczną i służy mi właśnie specjalnie do smażenia dżemów i marmolad. Nic nie przywiera do dna nawet przy długim smażeniu tylko trzeba uważać żeby nie porysować tzn. używać tylko drewnianej łyżki do mieszania

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.07.2013 16:23

mam brytfannę silit o bardzo grubym dnie jest idealna.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.07.2013 16:33

nie mam specjalnego garnka

Dorota59

Zadanych pytań: 950

08.07.2013 18:43

mam przeznaczony garnek z grubym dnem tylko do smażenia dżemów

Kasia36

Zadanych pytań: 463

08.07.2013 21:37

dżem smażę w brytfannie, jest szeroka dużo jabłek wchodzi :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak