Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.05.2015 13:03

W jaki sposób mogę zamrozić botwinkę , chodzi mi o same liście , umyć poszatkować czy w całości ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

anemon

Zadanych pytań: 163

16.05.2015 09:04

Starannie opłukuję, dokładnie osuszam z wody, kroję i zamrażam w woreczkach.

misia53

Zadanych pytań: 339

15.05.2015 14:10

umytą i pokrojoną zamrozić najlepiej

Stenka

Zadanych pytań: 467

15.05.2015 14:59

zamrożoną trudno będzie pokroić, trzeba wcześniej

Odpowiedzi (23)

Skotka

Zadanych pytań: 0

15.05.2015 13:08

Nigdy nie mroziłam, ale myślę, że całe liście brzydko się pokruszą. Raczej bym pokroiła.

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.05.2015 13:16

Ja mrożę pokrojona botwinkę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.05.2015 13:19

Też tak własnie myślałam .Umyje i pokroję .

Gracer

Zadanych pytań: 124

15.05.2015 13:39

Zamrażam pokrojoną wcześniej płuczę i osuszam

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.05.2015 14:03

mrożę zawsze pokrojoną w woreczkach foliowych

irenka

Zadanych pytań: 888

15.05.2015 14:10

umyć i poszatkować

pestka

Zadanych pytań: 424

15.05.2015 15:00

najlepiej zamrozić już rozdrobnioną

Malinka

Zadanych pytań: 302

15.05.2015 15:03

Ja też mroziłam wcześniej umytą i pokrojoną :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.05.2015 15:24

ja mrożę pokrojoną w pudełku

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

15.05.2015 15:32

super pytanie, o to samo chciałam ostatnio zapytać:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak