Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Beatris

Zadanych pytań: 43

03.09.2013 10:09

W jaki sposób przygotowujecie rydze?

Odpowiedzi (19)

Anita7

Zadanych pytań: 0

03.09.2013 10:49

Smażone na masełku pyszne

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.09.2013 10:53

smaże na masełku, i delektuję się ich smakiem :-)

bietka

Zadanych pytań: 563

03.09.2013 11:03

nigdy ich jeszcze nie robiłam

Beatris

Zadanych pytań: 43

03.09.2013 11:07

Już wiem jaki dodatek dzisiaj podam do obiadu. Mięsko będzie gotowane na parze, to mogą być do tego rydze podduszone z porem. Dziękuję za pomysł.

msmors

Zadanych pytań: 91

03.09.2013 11:08

ja smażę na masełku albo marynuję na zimę

Beatris

Zadanych pytań: 43

03.09.2013 11:09

Adelajda, u nas (Pomorze Gdańskie) już się pokazały w lasach rydze.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.09.2013 11:58

świeże kładę na blachę kuchni ,solę i tak sobie się podpiekają,puszczą sok i są pyszne,smażę też na maśle ,a nadmiar marynuję.

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

03.04.2016 19:17

Lubię smażone na maśle

Ela15

Zadanych pytań: 1414

24.11.2016 10:36

nie przyrządzałam ich jeszcze nigdy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak