Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

07.09.2013 15:50

W jaki sposób przyrządzacie tatar i na jakim oleju?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.09.2013 16:55

do mięska wołowego dodaję cebulę pokrojoną, korniszona, żółtko, sól, pieprz, oliwę z oliwek

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

07.09.2013 16:54

bobry olej rzepakowy, żółtko, cebulka,kiszony ogórek dużo pieprzu i maggi

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

07.09.2013 17:38

Oliwa z oliwek, pokrojone w drobną kostkę cebulka i ogórki , przyprawy oraz żółtko jaja i oczywiście wołowina

Odpowiedzi (10)

pestka

Zadanych pytań: 424

07.09.2013 16:59

nie jadam tatara i nikt w rodzinie go nie lubi

adelajda

Zadanych pytań: 234

07.09.2013 17:05

oliwa z oliwek, żółtko, ogórek w occie, przyprawy... a zapomniałam wołowinka zmielona w domu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.09.2013 17:19

Nie jadamy tatara u na też go nikt nie lubi

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.09.2013 17:52

ja dodaję oliwę, cebulkę, ogórki, żółtko

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.09.2013 17:53

Nie jadam tatara i rodzinka też nie lubi

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.09.2013 19:32

dokładnie wyrabiam wołowinę, a przyprawy stawiam na stół i każdy robi wedle uznania

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

07.09.2013 20:36

Mięso z polędwicy. Olej z pestek winogron ( nigdy oliwa z oliwek bo ma specyficzny smak i moim zdaniem psuje tatara, maggi lub sos Worcestershire, sól, pieprz, żółtko na każdą porcję. Z dodatków sta łych korniszony i cebula. Dodatkowe to kapary, marynowane pieczarki, sardynka w oleju,musztarda Dijon anchois,oliwki.

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

07.09.2013 20:37

Oczywiście polędwica wołowa lub końska.

Janina

Zadanych pytań: 159

07.09.2013 21:59

Przyznam, że nie robiłąm jeszcze tatara, ale jadłam i bardzo mi smakował;)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

12.08.2016 17:33

nie lubię tatara, ajkoś nie mogę się do niego przekonać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak