Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.11.2013 12:40

W jaki sposób szumujecie rosół czy specjalna łyżką z dziurkami czy łyżka stołową też można?

Odpowiedzi (29)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

10.11.2013 15:32

ja robie bardzo drobnym siteczkiem

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

10.11.2013 16:34

używam łyżki cedzakowej

eliza135

Zadanych pytań: 408

10.11.2013 16:59

używam łyżki z dziurkami

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

10.11.2013 17:53

ja używam takiej z dziurkami czasem też siteczka

Kasia36

Zadanych pytań: 463

10.11.2013 18:09

te szumowiny brzydko wyglądają ale to kolagen - białko zwierzęce, które należałoby zostawić w zupie bo jest zdrowe, rzadko je usuwam ale jeśli już to zwykłą łyżką stołową, od kompletu tą co jadam zupy itp.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

10.11.2013 19:46

mam łyżkę cedzakową .

mufinka79

Zadanych pytań: 303

10.11.2013 22:10

Ja używam łyżki cedzakowej do szumowania, ale można użyć także zwykłej łyżki :)

kuklik

Zadanych pytań: 604

11.11.2013 12:43

i tym i tym zależy co jest pod ręką

polly66

Zadanych pytań: 68

11.11.2013 16:04

Zwykłą. A co to za różnica?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak