Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

01.11.2013 11:31

W jaki sposób zarażacie świeżą pietruszkę i koperek? Ja siekam drobniutko wkładam do formy do lodu i zalewam wodą. Później kosteczki przekładam do woreczka. Super do zupy, czy sosu :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

01.11.2013 11:38

Myje, siekam i wkładam do pojemniczka plastikowego. Później to się lekko oszroni i zamrozi i jest super. Mam same zielonki (bez wody, która zapewne lekko je rozmoczy lub odbierze im aromat) gotowe do użycia.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.11.2013 11:42

po umyciu dobrze osuszam, żeby się nie posklejała, wrzucam do pudełek (szczelnych!) i zamrażam. pozostają sypkie więc można posypać sałatkę czy ziemniaki. Twój sposób jest fajny ale tylko do zup i sosów ;)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

01.11.2013 11:42

siekam i wsypuję do pudełka. nie zalewam wodą

Odpowiedzi (23)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

01.11.2013 11:32

ciekawy sposób;)

adelajda

Zadanych pytań: 234

01.11.2013 11:44

ja mrożę po umyciu i osuszeni, drobno pokrojone w plastykowych pojemnikach

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.11.2013 11:52

ja siekam i wsypuję do pudełek po margarynie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.11.2013 11:59

Mrożę na sucho, drobno posiekane :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.11.2013 12:03

nie zalewam wodą, mrożę na sucho

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

01.11.2013 12:03

ja myję, siekam, przekładam do pudełek nap po lodach, margaryny itp., i wkładam do zamrażalki

iwi

Zadanych pytań: 115

01.11.2013 12:09

Nie zalewam wodą,mrożę posiekane w pudełkach

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

01.11.2013 12:25

drobno posiekane na sucho mrozone

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.11.2013 12:28

Ciekawy sposób :) Ja robię, że tak powiem na sucho :D Umytą i osuszoną natkę obrywam z gałązek i wkładam do zamykanego plastikowego pojemnika :)

Layna

Zadanych pytań: 30

01.11.2013 12:32

Myję, siekam i jak są suche wkładam do pojemników i tak zamrażam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak