Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

28.12.2015 21:03

w jakiej postaci najczęściej podajecie schab?

Odpowiedzi (23)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.12.2015 07:36

kotlety, schab nadziewany śliwkami lub morelami

Mniam

Zadanych pytań: 87

29.12.2015 08:37

Najczęściej to piekę schab w całości.

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.12.2015 10:20

jako kotlety typowe i jako schab pieczony w całośći

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

29.12.2015 10:37

Jako typowego schaboszczaka, rzadziej pieczonego w całości :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

29.12.2015 11:35

najczęściej duszone plastry w sosie

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

29.12.2015 11:57

pieczony w dużej ilości ziół

ania2610

Zadanych pytań: 4

29.12.2015 12:16

Oprócz tradycyjnych schabowych oraz schabu w różnych sosach, nadziewam go z jednej strony śliwkami, z drugiej morelami i piekę, albo gotuję 3 dni po 10min. w zalewie. Lubię też podawać taki schab po warszawsku (czyli plastry przełożone farszem z gotowanych jajek i chrzanu, soli i pieprzu) w galarecie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.12.2015 16:31

najczęściej panierowany w jajku i bułce tartej lub płatkach kukurydzianych

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.12.2015 17:35

Najczęściej tradycyjne kotlety smażone w panierce

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

29.12.2015 20:35

najczęściej to kotlety schabowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak