Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.09.2013 21:15

W jakiej temp.suszycie grzyby w piekarniku,z termoobiegiem czy bez ?

Odpowiedzi (14)

sanielcia

Zadanych pytań: 34

14.09.2013 23:58

Z termoobiegiem fajnie sie suszą

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.09.2013 10:30

Suszę na najniższej możliwej 40-50*, koniecznie z termoobiegiem, przy lekko uchylonych drzwiczkach (wkładam między drzwiczki a piekarnik drewnianą łyżkę) - wymuszony obieg powietrza pomaga w efektywniejszym suszeniu, a uchylone drzwiczki wspomagają wymiane powietrza.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.09.2013 12:11

Sporadycznie jedynie dosuszam grzyby w piekarniku z termoobiegiem kilka minut, gdy akurat pogoda nie jest idealna na ich dosuszenie tam. Szkoda prądu. Zawsze tylko je suszę nawleczone na druty i wieszam na klamerkach na sznurach do wieszania prania na balkonie.

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

19.01.2016 21:20

ja suszę tradycyjnie na sznurku i na słońcu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak