Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mamuzel

Zadanych pytań: 1

13.03.2015 13:15

W jakiej temperaturze pieczemy łososia w papilotach ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.03.2015 10:36

piekę w 180 stopniach

Pyszota

Zadanych pytań: 85

14.03.2015 10:18

myślę ze 180 st. wystarczy

Iwusia

Zadanych pytań: 242

16.03.2015 23:14

ja w 180'C bez termoobiegu ~ góra - dół

Odpowiedzi (26)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.03.2015 13:27

Ja wkładam do piekarnika rozgrzanego do 180-200*C

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.03.2015 13:27

Piekę w 200 stopniach chociaż czytałam, że wiele osób wstawia do 220 stopni

Janina

Zadanych pytań: 159

13.03.2015 13:33

Ja piekę w piecu 180 stopni;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.03.2015 14:01

piekę taką rybę w 180 stopniach

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.03.2015 14:05

Ja piekę w temperaturze 175 st 200 jak dla mnie to już za wysoka temperatura

Gracer

Zadanych pytań: 124

13.03.2015 14:11

około 190-200 stopni jeżeli piekę w papilotach

halina17

Zadanych pytań: 271

13.03.2015 14:33

Ja piekę w temperaturze 170-180 stopni.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

13.03.2015 15:32

Ryby można podawać obróbce właściwej już od temperatury 55 stopni

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

13.03.2015 15:46

ja piekę w 180 stopniach, 15- 20 minut;

ada.la

Zadanych pytań: 39

13.03.2015 17:48

tak jak wszyscy 180 C (to jest moja taka typowa temperatura w jakiej przygotowuję dania w piekarniku)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak