Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

21.02.2014 15:08

w jakies potrawie najlepiej sprawdzi się garam masala?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.02.2014 15:19

jako dodatek do sosów i marynat

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.02.2014 15:35

dodaję czasami do sosów

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.02.2014 16:24

kuchnia indyjska, drób, ryże, sosy,potrawy z ryb, baranina, wieprzowina

Odpowiedzi (12)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

21.02.2014 15:18

używana jest w kuchni indyjskiej więc najlepiej ugotuj coś indyjskiego :)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

21.02.2014 15:19

Do mięs, sosów, marynat.

Ankha

Zadanych pytań: 112

21.02.2014 15:20

U nas najlepiej sprawdza się w gęstych potrawkach warzywnych, często z dodatkiem soczewicy zielonej

norweska20

Zadanych pytań: 400

21.02.2014 15:37

dodatek do sosów

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.02.2014 15:37

używam bardzo rzadko do sosów

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.02.2014 15:41

We wszelkich rozgrzewających połączeniach. Ja zawsze stawiam na warzywne mieszanki w sosie, czyli w sumie takie warzywne curry.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.02.2014 15:44

do sosów i marynat

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.02.2014 16:47

potrawka warzywna z kurczakiem i ryżem

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.02.2014 17:57

najlepiej do drobiu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.02.2014 21:51

drób, do ryżu ,sosów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak