Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

09.03.2014 22:20

w jakim naczyniu robicie pieczeń, blacha korytko czy naczynie żaroodporne

Odpowiedzi (52)

Lidia6

Zadanych pytań: 475

10.03.2014 10:41

naczynie żaroodporne

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

10.03.2014 10:42

raczej naczynie

Reniaa

Zadanych pytań: 0

10.03.2014 11:34

najczęściej używam naczynia żaroodpornego :)

gosia&gosia

Zadanych pytań: 0

10.03.2014 11:46

częściej w naczyniu, ale w keksówce też robię

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.03.2014 11:47

piekę w naczyniu żaroodpornym:)

pajbek

Zadanych pytań: 257

27.03.2014 11:28

Mięso piekę w rękawie lub w naczyniu żaroodpornym :-)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

01.04.2014 08:12

w naczyniu żaroodpornym

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

01.04.2014 09:23

w rekawie i w naczyniu zaroodpornym

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

01.04.2014 14:20

w prodiżu lub naczyniu żaroodpornym

as28

Zadanych pytań: 294

01.04.2014 16:30

najczęściej w keksówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak