Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

12.09.2013 19:09

W którejś części mięsa indyczego występują takie grube ścięgna. Nie pamiętam czy było to w golonce czy w udkach. Wie ktoś?

Odpowiedzi (18)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

12.09.2013 20:10

w indyczych golonkach oczywiście

ben-ka

Zadanych pytań: 459

12.09.2013 20:12

@pacpaw to tak dla przypomnienia:)przeczytaj swój komentarz - myslałam,że juz wiesz gdzie więcej tych ścięgnien.http://www.doradcasmaku.pl/przepis/120587/pieczony-udziec-z-indyka-.html

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.09.2013 22:47

w golonkach

borgia

Zadanych pytań: 89

13.09.2013 09:47

@ben-ka... ja myślę, że po to aby zwyczajnie zagadać. Aby coś się działo ;). Bo też nie wierzę w to, aby Pacpaw nie wiedział :P.

misia53

Zadanych pytań: 339

13.09.2013 11:03

hehe.... oj, pac-paw dałeś plamę....

misia53

Zadanych pytań: 339

13.09.2013 11:08

a z drugiej strony ci co nie znają odpowiedzi nie powinni odpowiadać i wprowadzać w bład tych co naprawdę nie wiedzą

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

13.09.2013 11:24

Ja nie wiem ale chętnie się dowiem :)Bo to jest ciekawe .

pacpaw

Zadanych pytań: 266

13.09.2013 18:21

więc golonek nie kupuje :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak