Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.06.2015 13:40

W kuchni częściej używacie margaryny, czy masła?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.06.2015 18:46

zdecydowanie margaryny

Habibi

Zadanych pytań: 690

12.06.2015 07:02

Masła zdecydowanie! Prawie wcale margaryny nie używam - sporadycznie do ciasta, ale najczęściej jest to.masło, olej lub smalec przy.kruchym.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.06.2015 22:17

Margaryny od dłuższego czasu nie używam w ogóle tylko masło;)

Odpowiedzi (61)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.06.2015 13:41

częściej używam masła:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.06.2015 13:42

Ja zaś margaryny najczęściej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.06.2015 13:46

ja częściej używam masła

Maridka19

Zadanych pytań: 59

09.06.2015 13:48

Ja częściej używam masła :)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

09.06.2015 13:50

częsciej masła

patryska76

Zadanych pytań: 24

09.06.2015 14:00

zdecydowanie częściej używam masła.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

09.06.2015 14:04

częściej używam margaryny

Benita

Zadanych pytań: 1

09.06.2015 14:05

Różnie, zależy od okoliczności.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.06.2015 14:13

używam masła zarówno do smarowania jak i klarowanego do smażenia margaryny prawie wcale

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.06.2015 14:14

Ostatnio używam do smażenia masło klarowane a do smarowania czasami margarynę Rama na zmianę z masłem;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak