Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

29.11.2014 10:07

W poniedziałek otworzyłam słoik domowego sosu/przecieru pomidorowego i wykorzystałam tylko połowę. Czy myślicie, że dzisiaj bez obaw mogę go dodać do gulaszu ? Sos/przecier był przygotowany na pikantnie /z czosnkiem i ostrą papryczką/, pasteryzowany, po otwarciu słoika czyli od poniedziałku przechowywany w lodówce i dzisiaj nie zauważyłam niczego niepokojącego w smaku. Jak myślicie jest jeszcze dobry ?

Odpowiedzi (22)

noninka77

Zadanych pytań: 33

30.11.2014 09:45

Ja bym zaryzykowała :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

30.11.2014 21:02

jesli był w lodówce to tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak