Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

23.10.2013 19:39

W związku z moim poprzednim pytaniem dotyczącym kęsków kurczaka w cieście piwnym mam jeszcze jedno pytanie: CZy te kawałki kurczaka przed zanurzeniem w cieście piwnym powinny być ugotowane/usmażone czy surowe bo spotkałam różne wersje i nie wiem którą wybrać.

Odpowiedzi (12)

gibli

Zadanych pytań: 20

24.10.2013 09:48

i ja daję surowego

Layna

Zadanych pytań: 30

24.10.2013 12:24

powinny być surowe, tylko je przyprawiasz i zanurzasz w cieście, ładnie usmażą się. po co dwa razy smażyć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak