Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

20.05.2015 15:40

Warzywa do zupy jarzynowej przed gotowaniem podsmażacie na maśle, aby zyskały bardziej na smaku?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

20.05.2015 16:16

Czasem tak.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

20.05.2015 16:37

podsmażam na maśle klarowanym ale tylko do niektórych zup

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.05.2015 17:47

nie podsmażam

Odpowiedzi (61)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

20.05.2015 15:40

najczęściej podsmażam ziemniaki, cebule, marchewkę:)

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.05.2015 15:45

Nie podsmażam , tylko pomidory świeże do pomidorowej :-) ale na pewno dobry sposób , warty skopiowania :-).

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.05.2015 15:50

tylko krótko gotuję,może to dobry pomysł z podsmazaniem

anemon

Zadanych pytań: 163

20.05.2015 16:09

Podsmażam na mieszance masła i oleju, moim zdaniem zupa ma lepszy smak.

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.05.2015 16:21

Cebulę jedynie.

adelajda

Zadanych pytań: 234

20.05.2015 16:32

Do ogórkowej zawsze podsmażam a do innych różnie ..:)

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.05.2015 16:54

nie nie podsmażam

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

20.05.2015 16:59

Cebulkę podsmaźam, reszty nie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.05.2015 16:59

Ja nie podsmażam

Gracer

Zadanych pytań: 124

20.05.2015 17:00

nie podsmażam warzyw do zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak