Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

29.01.2014 18:31

warzywny dodatek do drugiego dania wolicie na zimno w postaci surówek czy na ciepło - np. zasmażana marchewka, buraczki, czy panierowane brokuły itp?

Odpowiedzi (39)

Magula

Zadanych pytań: 556

29.01.2014 21:20

lubie i takie i takie dodatki, zależy do jakiego obiadu

usmiech

Zadanych pytań: 693

29.01.2014 21:23

raczej na zimno

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

29.01.2014 22:07

wolę surówki, ale jarzynki na ciepło też robię - zależy jakie warzywo i do czego będzie podane. Czasami też podaję obie wersje do jednego obiadu czyli surówkę i jakiś warzywa duszone, pieczone albo gotowane

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.01.2014 22:11

zależy do czego , lubię surówki i gotowane.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

29.01.2014 22:29

na zmianę, raz zimny dodatek a raz ciepły

pajbek

Zadanych pytań: 257

29.01.2014 23:07

Na zimno wolę :-)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

29.01.2014 23:34

zdecydowanie wolę na zimno

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

30.01.2014 04:16

jedne i drugie dodatki mi smakują

eMMe

Zadanych pytań: 177

30.01.2014 14:11

Ja wolę surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak