Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

18.05.2015 18:39

wcześniej pytałem o bułki tylko z samej żytniej 2000, pisaliście dobrze że to nie wyjdzie dobre, upiekłem bułki i wyrzuciłem:glina,twarde, nie do jedzenia

Odpowiedzi (16)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.05.2015 09:57

bo z mąki żytniej takie wychodzą, dla co niektórych nawet chleb jest nie do przejścia sam żytni chociaż ja bardzo lubię

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.05.2015 14:46

dobra rada

Rycerz

Zadanych pytań: 75

19.05.2015 15:34

Kiedyś robiłem podpłomyki z samej 2000 i wyszło dobrze. Tylko, że robiłem wg oryginalnych receptur i bezpośrednio na zażre.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

19.05.2015 15:54

Ciekawa informacja. W sumie nigdy nie próbowałam z samej mąki żytniej coś upiec!

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.05.2015 22:09

No na bułki to ewidentnie się ta mąka nie nadaje.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.05.2015 22:26

a nie mówiłam? ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak