Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

06.04.2014 15:58

Wczoraj będąc na weselu jadłem wspaniały kotlet de volaille faszerowany masą porową - czy ktoś ma jakiś taki przepis u siebie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

smakoszek

Zadanych pytań: 484

07.04.2014 23:23

ciekawe nadzienie

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.04.2014 16:46

Na pewno jest smaczny, ja nie jadłam jeszcze ale robiąc połączyła bym z żółtym serem podobnie jak robimy ze szpinakiem

plocia

Zadanych pytań: 561

07.04.2014 21:26

Mam przepis u siebie w Książce, faktycznie jest pyszny taki devolay.,

Odpowiedzi (18)

Czyki

Zadanych pytań: 72

06.04.2014 16:39

Niestety nie mam, ale myślę, że sam przygotujesz taką masę :) ja bym dodatkowo połączyła z serkiem topionym:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

06.04.2014 16:54

Na pewno jest smaczny, ja nie jadłam jeszcze. Masa porowa, to por i do tego serek topiony, lub żółty.

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.04.2014 17:04

Robiłam z porem nadziewany roladki uwielbiam je , por duszony na maśle klarowanym jest wspaniały. http://www.doradcasmaku.pl/przepis/272290/rolada-drobiowa-nadziewana-pora-z-kasza-jaglana.html

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.04.2014 17:11

pory w mięsku to smakołyk...

ada.la

Zadanych pytań: 39

06.04.2014 17:28

ja jeszcze takiego połączenia nie próbowałam. Ciekawy pomysł.

halina17

Zadanych pytań: 271

06.04.2014 17:32

Jeśli jadłeś to mniej więcej wiesz smak i co mogło być w tym " farszu", próbuj zrobić . Pierwszy raz się spotykam , żeby wesele było w Wielkim Poście .

Lidzia

Zadanych pytań: 21

06.04.2014 17:35

Najprościej to zeszklić pora na maśle.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.04.2014 17:39

lubię takie devolaje ,już jadłam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.04.2014 17:53

Ja bym udusił pora na maśle, dodał słodką śmietankę, odparował i masa porowa gotowa :)

pestka

Zadanych pytań: 424

06.04.2014 18:17

taki podduszony por na maśle jako nadzienie do mięsa to z pewnością świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak