Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.06.2014 09:15

Wczoraj będąc w Lidlu widziałam czerwony ryż, czy ktoś z was miał już z nim styczność ? Jeśli tak to jakie potrawy przyrządzaliście ?

Odpowiedzi (45)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.06.2014 16:24

nawet nie wiedziałam że jest w takim kolorze :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.06.2014 16:52

niestety nie widziałam jeszcze takiego

Megg

Zadanych pytań: 69

11.06.2014 17:00

nie używałam jeszcze takiego ryżu

Lidzia

Zadanych pytań: 21

11.06.2014 17:41

Wiem, że podaje się go głównie do wykwintnych potraw oraz deserów z egzotycznymi owocami i jest bardzo zdrowy.

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

11.06.2014 17:54

nigdy nie gotowałam czerwonego ryżu i nie wiedziałam o jego istnieniu

Ola1young

Zadanych pytań: 7

11.06.2014 17:56

nie uzywamy czerwonego ryżu

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.06.2014 18:50

ja jeszcze nie miałam okazji go przygotowywać, ani próbować

Iwusia

Zadanych pytań: 242

11.06.2014 20:41

nie miałam okazji jeść tego ryżu

stokrotka

Zadanych pytań: 120

11.06.2014 22:08

też muszę go poszukać

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

11.06.2014 22:18

Lubię zarówno czerwony, jak i czarny. Obu używam głównie do sałatek, ale też czasem podaję zamiast brązowego do dań mięsnych czy rybnych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak