Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dodi

Zadanych pytań: 256

04.06.2014 08:58

Wczoraj byłam na grzybach. Mam ok. 60 dag kurek. Co polecacie z nich zrobić?

Odpowiedzi (23)

Malinka

Zadanych pytań: 302

04.06.2014 11:13

Ja do polędwicy lub piersi z kurczaka bym dodała, pycha!

pestka

Zadanych pytań: 424

04.06.2014 11:44

jajecznica lub sos do mięsa

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.06.2014 12:09

duszonkę, sos, farsz :)

misia53

Zadanych pytań: 339

04.06.2014 12:22

o jejku, kurki są pyszne w kazdym wydaniu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.06.2014 13:04

piersi kurczaka w śmietankowym sosiku z kurkami

Czyki

Zadanych pytań: 72

04.06.2014 13:20

Dodi proponuję Ci pierogi z kurkami :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

04.06.2014 14:02

kurki smażone z cebulką

Janina

Zadanych pytań: 159

04.06.2014 14:05

Zupka, sos albo jajecznica, mniam;)

Pyszota

Zadanych pytań: 85

04.06.2014 14:59

hmm jak grzyby to najlepiej sosik

Lidzia

Zadanych pytań: 21

04.06.2014 15:44

Kurki smażone na maśle lub duszone ze śmietaną.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak