Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 10:39

Wczoraj padło pytanie odnośnie wymądrzajacych się komentarzy , pewnej tu osoby , przespałam się z tym , postanowiłam napisać ,jak ja się do tego odnoszę ;

Najlepsze odpowiedzi (3)

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 10:40

Wpis był za długi , dodam w komentarzu resztę ;Też miałam komentarze negatywne na samym poczatku , jak dziś patrzę na moje pożal się Boże foty, to w sumie się nie dziwię :( ale byłam początkująca , nigdy nie robiłam fot obiadom ! Potem zaczełam się starać i po roku dostałam pierwszą papryczkę , było to bardzo miłe , dodało mi skrzydeł .Gdyby nie te właśnie negatywne opinie pewnych osób , nigdy bym nie zaczęła się bardziej starć ,( jak sie okazało dzięki temu zostałam doceniona przez DS ) bo choć jedzenie smaczne, to na fotach tego nie było widać .Od wielu tu z was ,dowiedziałam się, iż można mrozić białka , jak pięknie podać sałatkę ,a to od tych co są dłużej stażem i wiekiem , choć nie mam 20 stu lat , jestem tu dla wielu gówniarzem ,wielu młodych tak się tu traktuje ,ale ja już się nie przejmuję ,tak jak wczoraj tu ktoś napisał ,po prostu robić swoje i się nie przejmować ,ale naprawdę wiele się tutaj nauczyłam . Czy wy też uważacie ,że takie portale nas uczą ?

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.07.2013 10:54

Na DS można dużo się nauczyć to prawda. Ale uważam że co nie którzy ze swoją krytyką za daleko się posuwają,bo w końcu nie chodzi o to żeby być od razu mistrzem kulinarnym :-)

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 10:52

Tak, portale potrafią wiele nauczyć, ja przyjmuję każdą krytykę i staram się do niej ustosunkować, jednak należy także pamiętać że krytyka nie musi być niegrzeczna czy czepialska

Odpowiedzi (21)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.07.2013 10:44

każde doświadzczenie sprawia, że idziemy krok dalej, dobre czy złe, ma w sobie sens i to odnosi się do wszystkich dziedzin życia, nie tylko do kuchni, więc się z tobą zgadzam; co do negatywnych komentarzy też je mam, czasem się z nimi zgadzam, czasem nie, czasem za nie podziękuję, a czasem odpowiem z mojego punktu widzenia.

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

17.07.2013 10:45

Ja też uważam, że dzięki komentarzom i opiniom innych uczymy się na błędach. Czasami dają nam wiele cennych wskazówek i rad na przyszłość.

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 10:49

Pewna tutaj osoba napisała mi 2 lata temu , żeby nie brać wszystkiego tak bardzo do siebie , żeby mieć dystans , też poszło o rosół :D :D :D ale dziś się z tego śmieję i uważam ,że dobrze mi poradziła , dzięki niej mam 2 wyróżnienia od doradcy , to ,że rodzina docenia i jej smakuje , to jedno ,a to ,że Doradca docenia sam z siebie to drugie :D Więc się starajcie ludziki

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 10:58

No tak Magdaleno , ale my ich nie zmienimy , wielu rozumie ,że nikt się mistrzem nie urodził , też kiedyś sie uczył , dlatego ja nie wytykam ,choc trafia mnie jak widzę plagiaty !

ZEWA

Zadanych pytań: 190

17.07.2013 10:59

Co do zmian jakie zaszły w nas samych i staraniu się jak piszesz Aniu widać najbardziej właśnie po fotkach. Jak spojrzymy na te pierwsze to nie wierzymy, że takie fotki robiliśmy, bo są słabe. Podpatrujemy innych, sami się czegoś uczymy. Czyli serwis nas uczy i rady i komentarze nie zawsze te miłe też. Więc jak piszesz robić swoje i wyciągać wnioski bez nerwów a biorąc sobie często cenne uwagi do serca. A wiadomo wyróżnienie cieszy i to bardzo, a co za tym idzie daje nam kopa do dalszego działania.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

17.07.2013 11:02

Zły komentarz ma swoje dobre strony. Odnośnie tego, co napisała ZEWA - każda krytyka sprawia, że chcemy się doskonalić. Ja mam tak, że chcę zrobić na złość temu, co mnie skrytykował i udowodnić, że ja potrafię! Na tym polega samodoskonalenie się :)

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 11:05

Olga uwielbiam twoje wypowiedzi , są zawsze takie pełne , ja tak nie potrafie opisac tego co czuję :D wielki szacun ,ale zgadzam się z tym co napisałaś .Myszy dania jak widzę , to czuję się jak dziecko w wesołym miasteczku , wszystko piękne jest ,Zewa i inne dziewczyny dają mi inspiracje , na coś nie zwykłego , każda z was i" każdy "jest inny i to jest fajne inaczej byłoby nudo ;D

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

17.07.2013 11:07

Dzięki za miłe słowa :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.07.2013 11:09

Macie rację dziewczyny ze nie zawsze odbieramy komentarze jak trzeba i się denerwujemy ale to nas uczy na przyszłosć juz tego błędu nie popełnimy.Tak własciwie to nie miałam zabierać głosu bo narazie nie mam tu zadnych osiągnięć ,moja kuchnia jest prosta i moze nieco skromna ale przeciez to nic nie znaczy nie kazdego stać na bardzo wykwintne potrawy i gotuje tak jak go stać.

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 11:12

Gosia nie muszą być wykwintne , ja np. nie jadam owoców morza, nie jestem znawcą grzybów ,ale każdy ma swoją technikę i ja z checią tu zaglądam , myślę ,że doczekasz się i ty wyróżnienia , zerknij na moje przepisy sprzed 2 lat :/ też był skromne ;D każdy ma parwo wyrazić opinię ,każdy jest nie powtarzalny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak