Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.07.2013 10:41

Wczoraj przytrułam się młodą kapustą zrobiłam wszystko starannie ,długo,sparzyłam, myślę że za dużo dałam wędzonki i kiełbasy.Wy nieraz też tak macie że się czymś przytrujecie ?

Odpowiedzi (17)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

18.07.2013 11:17

Rzadko, ale zdarza mi się czasami.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.07.2013 11:22

bardzo rzadko

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.07.2013 12:04

raczej nie zdarza mi się to ale właśnie robię kapustkę ups trzeba uważać

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

18.07.2013 12:05

a czy kapustę miałaś ze swojego ogrodu albo sprawdzonego źródła ? bo przecież kupując owoce i warzywa na targu nie mamy pewności czym i kiedy były pryskane - być może trafiłaś właśnie na coś co w ogóle nie powinno być sprzedawane

idealme

Zadanych pytań: 62

18.07.2013 12:09

nifuroksazyd i jedziesz dalej :PP

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.07.2013 15:37

Wierzę,że mogłaś się podtruć - nie wiemy co kupujemy,pryskane warzywa nie poddawane są okresowi karencji,a póżniej takie sensacje zdrowotne. Bardzo często właśnie młoda kapusta smierdzi mi podczas gotowania azotoksem!!!!!Dlatego kupuję ją w póżniejszym okresie,chociaż za mną "chodzi".:)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

18.07.2013 15:51

Może to nie wina boczku i kiełbasy a kapusty ? Mogła być pryskana, chyba ze masz ze swojego ogrodu lub pewnego źródła.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak