Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

21.09.2014 17:08

Wczoraj pytałam Was o ciasto na słodko z dodatkiem patisona. Dzisiaj właśnie odważyłam się takie ciasto upiec. Muszę przyznać, że ciasto wyszło bardzo dobre. Patison w ogóle nie jest wyczuwalny w smaku ciasta. To, że ciasto wyszło dobre może świadczyć, że dosłownie zostały już z niego okruszki :-)

Odpowiedzi (26)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

21.09.2014 21:06

Dzięki za informacje, dobrze wiedzieć.

erym

Zadanych pytań: 24

22.09.2014 00:06

no wiesz co calkiem mnie zaskoczylas, wczoraj bylam nastawiona troche sceptycznie, gratuluje!

dodi

Zadanych pytań: 256

22.09.2014 08:48

świetnie wiedzieć!!!!

dodi

Zadanych pytań: 256

22.09.2014 08:48

i gratuluje odwagi

gibli

Zadanych pytań: 20

22.09.2014 09:04

trzeba będzie zrobić takie ciacho, jak tak polecasz z pewnością jest smaczne:)

Lis

Zadanych pytań: 56

22.09.2014 09:57

Dobrze wiedzieć, że wyszło dobre:)trzeba będzie koniecznie sprawdzić przepis:)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

22.09.2014 10:25

ciekawa propozycja,nie wiedziałam,ze można zrobić takie ciasto

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

22.09.2014 10:25

trzeba wypróbować ten przepis

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.09.2014 10:29

ja robiłam wiele ciast z dynią i cukinią więc i z patisonem można ;) idę zerknąć na Twoje ciacho ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.09.2014 10:32

muszę wypróbować upiec ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak