Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

26.01.2014 11:43

Wczoraj robiłam klopsiki rybne, były dobre ale trochę suche w środku, co powinnam dodać by były bardziej mokre?

Odpowiedzi (18)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.01.2014 12:42

ja także dodaję jajko

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.01.2014 12:53

najlepiej wybrać tłuściutką rybkę ;) ja daję jajko i bułkę namoczoną w mleku. wtedy są dobre :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

26.01.2014 13:56

Koniecznie dodaj jajko

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.01.2014 14:26

jajko musi być

Motorek

Zadanych pytań: 1446

26.01.2014 15:03

jajko jest ważne, można dodać odrobinę bulionu

Habibi

Zadanych pytań: 690

26.01.2014 15:41

ja robię je tak, jak mielone z mięsa - zmieloną rybkę mieszam z namoczoną i odciśniętą bułeczką (sama bułka tarta też daje suchość), dodaję jajko lub dwa (zależy, ile mam ryby), do tego przyprawy i siekaną zieleninkę. Ewentualnie jeśli masa jest za luźna, dodaję nieco bułki tartej lub kaszki manny. Czasami zamieniam bułkę na mielone krakersy.

anemon

Zadanych pytań: 163

26.01.2014 16:33

Dałaś za dużo bułki dlatego były suche.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

26.01.2014 18:30

bułka tarta wpiła wilgoć ryby ,jajko daję koniecznie aby związać masę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak