Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Granita

Zadanych pytań: 249

05.06.2014 11:46

Wczorajszym obchodom 25-lecia wolności towarzyszyło podczas uroczystej kolacji wykwintne menu, przygotowane przez warszawskich restauratorów Kręglickich...

Najlepsze odpowiedzi (3)

bhb8

Zadanych pytań: 1

05.06.2014 14:23

ja chyba za bardzo nie jestem w temacie

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.06.2014 13:09

z chęcią bym popróbowała takich smakołyków

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.06.2014 19:49

ja r owniez zgadzam się z Haliną , całe pytanie powinno być w pytaniu , bo faktycznie nie wiadomo o co kaman

Odpowiedzi (10)

Granita

Zadanych pytań: 249

05.06.2014 11:47

"Jako danie główne podano szynkę jagnięcą pieczoną z trawą żubrową, z czerwoną kapustą krótko duszoną z żurawinami. Na deser zaproponowano gościom mus chałwowy z domowymi sezamkami i nitkami karmelu, obsypany m.in. świeżymi truskawkami i listkami werbeny." Bardzo wyszukane i wykwintne menu-trzeba przyznać.

Granita

Zadanych pytań: 249

05.06.2014 11:49

Można, bez obawy i wstydu rzec, że kulinarnia u nas, w Polsce, są na baardzo wysokim poziomie.Oby tak i w innych dziedzinach;)

Granita

Zadanych pytań: 249

05.06.2014 11:50

Można, bez obawy i wstydu rzec, że kulinarnia u nas, w Polsce, są na baardzo wysokim poziomie.Oby tak i w innych dziedzinach;)

Czyki

Zadanych pytań: 72

05.06.2014 12:07

Bardzo na wysokim poziomie, zgadzam się z Tobą :)

dodi

Zadanych pytań: 256

05.06.2014 12:50

ja również się zgadzam w 100 %

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.06.2014 13:29

Zgadzam się potrafimy smacznie i pięknie podawać potrawy wymyśle potrawy. Z chęcią bym też uczestniczyła w takim przyjęciu

erym

Zadanych pytań: 24

05.06.2014 13:45

sama chetnie dalabym sie tak ugoscic :)

halinah

Zadanych pytań: 1

05.06.2014 14:08

wydaje mi się, że treść pytania lepiej pisać od razu bo potem miesza się z komentarzami jak różne punkty się dodaje i za bardzo nie wiadomo o co chodzi potem

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

05.06.2014 16:40

Potrawy na pewno były pyszne ale trochę za bardzo sie ekscytujemy nazwami . Wyobraźcie sobie nasz normalny niedzielny obiad ( zakładam że zrobi go ktoś kto umie dobrze gotować ) . Bulion z kapłona ( kastrowany kogut) z kruchym pasztecikiem ( farsz doprawiony tymiankiem i lubczykiem). Młoda cielęcina duszona w dymce na polskim maśle , podana z koperkowymi kluseczkami i buraczkami pieczonymi ( doprawionymi octem malinowym , miodem lipowym z młodą natka pietruszki ) Sernik na zimno z frużeliną poziomkową. Czyli po prostu rosół z pasztecikiem, pieczona cielęcina z kopytkami i buraczkami i sernik na zimno. Sami to robimy :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.06.2014 23:00

To fajnie, że tam byłaś i degustowałaś smaczne potrawy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak