Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.11.2016 14:26

Wg. Was % ile zostaje restauracji w tak dobrym stanie, jak to zostawiła po programie p. Magda Gessler ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.11.2016 08:59

nie da rady tego ocenić, trzeba by było jeść tam przed rewolucją i po, i to kilka razy obserwując czy poziom spada.... a kto ma na to czas i pieniądze ;)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.11.2016 10:20

przez kilka miesięcy po programie restauracje są oblegane, a później zainteresowanie spada

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.11.2016 12:40

nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Odpowiedzi (14)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.11.2016 15:57

Nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.11.2016 16:39

Wg mnie to bardzo trudno sprawdzić, bo jednak co innego widzi się w tv, a co innego odczuwa osobiście korzystając z danej restauracji. Zresztą opinie zarówno estetyczne jak i smakowe są bardzo subiektywne. To co jednemu się podoba, drugiemu już nie musi. Jeden coś zachwala i jemu smakuje, a mnie może zupełnie nie pasować.

pestka

Zadanych pytań: 424

10.11.2016 16:54

Trudno powiedzieć , bo nie mamy możliwości sprawdzenia i bywania w tych restauracjach, gdzie dokonały się "rewolucje" i co do dnia dzisiejszego jest kontynuowane

ilka01

Zadanych pytań: 6

10.11.2016 20:07

trudno określić

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.11.2016 00:33

Dziękuję za odp. na moje pyt. Wszyscy będą otrzymywać na bieżąco po plusie. Ciekawe, ile z tych plusów zostanie za parę dni ?

ada.la

Zadanych pytań: 39

11.11.2016 08:13

byłam w restauracji po kuchennych rewolucjach i było smacznie

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

11.11.2016 08:32

różnie z tym bywa, byłam w jednej restauracji 2 lata po kuchennym rewolucjach i poziom był na najwyższym poziomie, było smacznie i apetycznie, w innej natomiast byłam pół roku po kuchennym rewolucjach i było średnio,

martynkacytrynka

Zadanych pytań: 3

11.11.2016 09:08

W Katowicach byla rewolucja i po tym zaraz restauracje zamknięto

edytazaw89@wp

Zadanych pytań: 5

11.11.2016 11:27

Lublin 3 restauracje. I tak Czarcia Łapa klasyczna restauracja lubelska właśnie przeszła ponowny remont po rewolucjach, zmieniła kartę i przestała się utożsamiać z rewolucja mi. Wydaje się, że podniesienie cen nic jej nie dało. Orient Ekspres zajmuje się głównie wypuszczaniem gruponów na rynek, więc też nie można wnioskować, że dobrze prosperuje. A trzecia akurat ma się świetnie, tyle, że w czasie rewolucji była tylko rozpromowana bo do kuchni Pani Magda nie miała zastrzeżeń.

Futka

Zadanych pytań: 2

11.11.2016 12:53

Też jestem ciekawa. Chętnie poznałabym taką statystykę :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak