Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

29.08.2011 09:11

większe kawałki mięsa (np udka) grillujecie bezpośrednio na ruszcie czy w foli?

Odpowiedzi (2)

Izabela/bella81

Zadanych pytań: 238

29.08.2011 09:24

najpierw na ruszcie, do zarumienienia, potem zawijam w folię, by się nie spaliły, a mięsko było soczyste

artur7

Zadanych pytań: 1324

29.08.2011 09:29

na ruszcie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak