Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

30.10.2015 17:28

Witajcie planuje upiec ciasteczka z landrynkami (troszkę do zjedzenia troszkę na choinkę jako małe witraże ) i mam pytanie,czy te landrynkowe szybki jak wystygną będą tak samo twarde jak cukierki czy nabiorą innej konsystencji? moje dziecko nie jada twardych cukierków i zastanawiam się nad sensem pieczenia tych do jedzenia.... pozdrawiam

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.11.2015 11:44

ja bym je upiekła tuz przed świętami, bo jesli w domu będzie wilgotne powietrze, to te witrażyki lubia się topić, kiedy są cieniutkie

Damiano

Zadanych pytań: 0

04.11.2015 17:55

myślę,że będą twarde

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

31.10.2015 15:56

będą twarde

Odpowiedzi (20)

slodkieniebo

Zadanych pytań: 5

30.10.2015 19:11

Szybki będą tak samo twarde :/

Klausia

Zadanych pytań: 251

30.10.2015 19:41

Twarde choć to też zależy od warstwy.

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.10.2015 19:48

Piekłam takie ciasteczka szybki są twarde;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

30.10.2015 19:48

szybki są twarde

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.10.2015 19:52

do jedzenia one nie są zbyt fajne... ale pięknie wyglądają, więc warto je upiec na choinkę :)

joannaa24

Zadanych pytań: 0

30.10.2015 21:22

Niestety zastygną z powrotem. Na choinkę jednak jako ozdoba świetnie się nadadzą ;)

irenka

Zadanych pytań: 888

30.10.2015 21:50

nie ,nie planuję

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

31.10.2015 07:22

nigdy takich nie robiłam,ale brzmi ciekawie :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.10.2015 07:50

Miom zdaniem powinnaś zrobić ,świetnie to będzie wyglądać a na pewno będą twarde, nie musisz się martwić

Poison1988

Zadanych pytań: 188

31.10.2015 09:15

Będą tak samo twarde jak przed, dlatego na choinkę polecam, bo wyglądają prześlicznie, natomiast do jedzenia - no można zęby połamać ;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak