Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

06.02.2016 19:07

Witam! Czy ktos tu ma doswiadczenie z podpuszczka? Czy uzywajac jej uzyskam wiecej sera z porcji mleka niz w przypadku robienia sera ze zwyklego zakwaszonego mleka? Zastanawiam sie na kupnem, ale nie wiem czy jest sens skoro sera wychodziloby ilosciowo tyle samo. Pozdrawiam

Odpowiedzi (3)

mirecka12

Zadanych pytań: 66

07.02.2016 13:26

Nie robiłam ale dużo czytałam w internecie na ten temat. Dość ciekawa sprawa.....

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

07.02.2016 18:14

Niestety, nigdy nie robiłam takiego sera. Zawsze tylko ser z kwaśnego mleka.

misia123410

Zadanych pytań: 22

08.02.2016 10:30

ja niestety też nie robiłam ale chyba spróbuje raz jak znajdę przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak