Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.04.2014 12:05

Witam. Kupiłam bakłażana, bo uśmiechał się do mnie w sklepie:), a teraz ciężko zastanawiam się co z niego zrobić smacznego. Podajcie jakieś wspaniałe rady:)

Odpowiedzi (29)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

24.04.2014 19:54

Bakłażana bardzo lubię faszerowanego pomidorami i serem feta z dużą ilością czosnku

kasiaw

Zadanych pytań: 470

24.04.2014 20:57

polecam faszerowanego albo musake z bakłażanem

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

24.04.2014 22:03

a ja uwielbiam bakłażana faszerowanego mięskiem mielonym i zapiekanym w piekarniku. lub po prostu smażony jak cukinia.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

24.04.2014 22:21

FAszerowany lub w plasterki i z makaronem podsmażyc.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

25.04.2014 08:30

Ja lubię tylko przyprawiony i grillowany.

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.04.2014 10:46

bakłażany bardzo często robię, to moje ulubione warzywo zapraszam tutaj masz linki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/309898/pieczony-baklazan-z-pomidorowym-ryzem-i-kurkami.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/306810/roladki-z-baklazana-z-jaglana-z-warzywami.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/302141/baklazan-zapkiekany-z-ryzem-i-kurczakiem.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/301447/zapiekanka-z-baklazanem-i-serem-lazur.html

Czyki

Zadanych pytań: 72

25.04.2014 13:43

Serdecznie dziękuję za pomysły i Mysza75 Tobie za linki:)

Róża1

Zadanych pytań: 7

25.04.2014 17:18

ja też przepadam z bakłażanem z grila .

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

26.04.2014 13:59

ja czesto robie zapiekanke z bakłażana, grilowane plastry, sos pomidorowy, parmezan i tak do wykonczenia składnikow, czasem miedzy warstwy wkładam szynke parmenską i mozarelle, ale musi miec mało wody, najczesciej wyciagam ją z zalewy 24h wczesniej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak