Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

22.01.2016 15:05

Witam mam pytanie jak Robicie pączki odrazu z nadzieniem czy później napełniacie?

Odpowiedzi (39)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

22.01.2016 17:29

ja należę do tych, którzy nadziewają pączki przed smażeniem

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.01.2016 17:47

Pączki napełniam później szprycą z różaną marmoladą.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

22.01.2016 17:55

Najczęściej robię z powidłami lub dżemem z dużymi kawałkami owoców więc nadziewam przed smażeniem. Ale jeśli robię z masą krówkową czy advokatem to nadziewam szprycą po usmażeniu.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

22.01.2016 18:12

Paczki nadziewane odrazu

marcia7

Zadanych pytań: 166

22.01.2016 18:13

nadziewam po pieczeniu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.01.2016 18:16

ja nadziewam przed smażeniem

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

22.01.2016 18:30

ja również nakładam przed smażeniem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.01.2016 18:30

później napełniam :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.01.2016 18:59

Nadziewam przed pieczeniem

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.01.2016 19:45

po usmażeniu napełniam rzadszą konfirurą, a w tym roku będę piekła pączki w piekarniku i napełnię gęstą konfiturą od razu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak