Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

02.04.2016 09:39

Witam:) Mój mąż zażyczył sobie pyszną pizze na pulchnym cieście. Czy możecie służyć radami, lub sprawdzonym przepisem:) Bardzo dziękuję:)

Odpowiedzi (22)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.04.2016 22:12

Zawsze robię trochę grubsze drożdżowe

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.04.2016 22:25

Zrób pizzę na cieście drożdżowym-grubszym, lub cieńszym w zależności od Waszego gustu.

Damiano

Zadanych pytań: 0

03.04.2016 08:55

nie znam dobrego przepisu na pizzę więc chętnie skorzystam

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

03.04.2016 11:16

ciasto drożdżowe i gotowe

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.04.2016 12:39

mąka pszenna, drożdże, oliwa, woda, sól, zioła i to wszystko co daję do ciasta drożdżowego i wychodzi pulchne

Franciszek

Zadanych pytań: 4

03.04.2016 14:26

zdecydowanie ciasto na drożdżach

Czyki

Zadanych pytań: 72

03.04.2016 15:14

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc:)

Ela427

Zadanych pytań: 12

04.04.2016 10:25

ja robię ciasto drożdżowe ,ciasto musi podrosnąć i ja przed nałożeniem farszu lekko podpiekam

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

04.04.2016 10:51

zwykłe drożdżowe dobrze wyrobione i wyrośnięte

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.04.2016 21:40

najlepsza na drożdżowym :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak