Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MonikaW

Zadanych pytań: 41

29.05.2017 22:12

Witam na urodziny córki chcę zrobić roladę serową i w sumie są dwie wersje ciasta - roztapiamy ser w kąpieli wodnej i druga ser stary z majonezem zapieczony. Które "ciasto" jest smaczniejsze - pomijam farsz.

Odpowiedzi (29)

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.05.2017 20:59

Nie robiłam nigdy takiej rolady

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

30.05.2017 21:25

wolę wersję bez majonezu

Franciszek

Zadanych pytań: 4

30.05.2017 21:25

Poczytam porad

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.05.2017 23:32

Nigdy nie robiłam z majonezem i jestem ciekawa tej wersji. Zawsze robiłam tak jak opisuje @Habibi - żółty ser do woreczka, do gorącej wody a potem wałkuję na cienki placek, nakładam farsz i zwijam.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

31.05.2017 12:43

ja bym chyba starła, bo bałabym się, że podczas wałkowania ser mi popęka

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.06.2017 10:15

Robię obie wersje i każda jest smaczna, chociaż bardzo różna.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

01.06.2017 21:36

z majonezem jest pyszna :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.06.2017 08:04

jadłam teraz w weekend roladę serową z majonezem i była pyszniutka :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.06.2017 09:54

ja osobiscie wolę jednak zrobić rozpuszczony wałkowany ser bo sam farsz to dużo tłuszczu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak