Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.12.2014 12:48

Witam:) Szukam przepisu na pyszny wilgotny makowiec. Może ktoś coś podpowie:) Dziekuję

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.12.2014 16:00

wszystko zalezy jak doprawimy masę makową czyli zeby nie była za sucha

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.12.2014 15:33

o budyniu nie słyszałam ale o jabłkach tak

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.12.2014 14:42

Ja słyszałam, że trzeba dodać budyń jeszcze. Wiecie coś na ten temat?

Odpowiedzi (8)

pestka

Zadanych pytań: 424

21.12.2014 14:02

aby makowiec był bardziej wilgotny dodaje jabłka starte na tarce o grubych oczkach

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

21.12.2014 14:06

dokładnie tak jak pisze pestka- ja robię taki makowiec z szatkowanymi jabłkami, bez spodu :) pyszny jest, przepis jest w mojej księdze, zapraszam http://www.doradcasmaku.pl/przepis/318507/makowiec-bez-spodu.html

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.12.2014 17:40

aby był wilgotny dodaje troszke startych jabłek do masy makowej

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

21.12.2014 18:49

z budyniem nie słyszałam, ale jak będę robić następnym razem to spróbuję

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

21.12.2014 19:44

Polecam mój przepis http://www.doradcasmaku.pl/przepis/331934/makowiec-bakaliowy-z-jablkami.html

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.12.2014 20:07

@Katarzyna59 Twój makowiec wygląda cudownie:) i wygląda na wilgotny czy tak jest?

bietka

Zadanych pytań: 563

21.12.2014 20:34

ja polecam to ciasto jest pyszne i mokre :) http://www.doradcasmaku.pl/przepis/306377/pyszne-ciacho-z-makiem-i-orzechami.html

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.12.2014 01:29

Dobry makowiec, to dodać budyniu, lub dać do masy makowej startych jabłek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak