Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

19.06.2013 09:03

Wolicie bazylię zwykłą zieloną czy tą cynamonową o bordowych listkach?

Odpowiedzi (19)

Janina

Zadanych pytań: 159

19.06.2013 11:54

Zwykła zielona

Laila2786

Zadanych pytań: 74

19.06.2013 12:12

zwykłą zieloną

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.06.2013 12:32

również używam zwykłą zieloną

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.06.2013 13:45

Miałam w ogórku różne odmiany bazylii, ale chyba najczęściej stosuję po prostu klasyczną i taka najbardziej mi odpowiada.

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.06.2013 14:01

znam niestety tylko tradycyjną

gosia561

Zadanych pytań: 1389

19.06.2013 14:07

jadłam tylko tradycyjną i bardzo ją lubię

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

19.06.2013 14:38

zwykłą zieloną

Monia

Zadanych pytań: 7

19.06.2013 16:25

Nawet nie wiedziałam, że jest jakaś bazylia cynamonowa :-P

eMMe

Zadanych pytań: 177

19.06.2013 16:34

Zwykła zielona na dobre zagościła w mojej kuchni, natomiast o cynamonowej nigdy nie słyszałam nawet, ale to się zmieni:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak