Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.02.2014 20:02

wolicie makowiec na kruchym cieście, czy zawijany w cieście drożdżowym

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2014 20:29

wolę zwijany na cieście drozdzowym ale na kruchym też czasami robię dla odmiany

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.02.2014 20:30

uwielbiam zawijany w cieście drożdżowym

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2014 21:52

wolę makowiec na cie cieście drożdżowym zawijany

Odpowiedzi (20)

Malinka

Zadanych pytań: 302

04.02.2014 20:04

Z dwojga złego(nie przepadam za makiem) to wolę jednak drożdżowe ciasto z makiem :)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

04.02.2014 20:05

na kruchym dla mnie jest smaczniejszy

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

04.02.2014 20:06

drożdzowa, zawijana strucla, dużo maku, mało ciasta :)

dorrota

Zadanych pytań: 10

04.02.2014 20:06

jeśli makowiec to tylko na drożdżowym:)

Milka100

Zadanych pytań: 76

04.02.2014 20:06

lubie taki i taki

kate.500

Zadanych pytań: 1516

04.02.2014 20:10

zdecydowanie na kruchym

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

04.02.2014 20:12

Zwijany makowiec

Romanowka

Zadanych pytań: 28

04.02.2014 20:14

zawijany, z drożdżowego ciasta

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.02.2014 20:17

Lubię taki i taki, ale bardziej chyba za kruchym :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.02.2014 20:21

ja wolę na kruchym cieście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak