Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

17.06.2013 09:30

Wolicie suszyć natkę pietruszki oraz koper, czy jednak mrozić?

Odpowiedzi (30)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.06.2013 13:56

Wolę mrozone w pudełku bo w woreczkach jednak trochę zapach ucieka.

Piter 31

Zadanych pytań: 60

17.06.2013 14:25

Ja mrożę .

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

17.06.2013 14:39

ja zawsze mrożę :)

Andrzej8

Zadanych pytań: 57

17.06.2013 15:09

młody koperek i natkę pietruszki wole mrożoną niż wysuszoną a i jeszcze z suszeniem jest dużo więcej zawaręcji

irenka

Zadanych pytań: 888

17.06.2013 15:32

wolę zdecydowanie mrożoną natkę piertuszki i koperek

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

17.06.2013 17:51

wolę zamrozić

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.06.2013 18:19

Zdecydowanie wolę mrozić. Koperek, pietruszkę, seler, lubczyk i bazylię mrożę co roku, pozostałe zioła suszą w suszarce do warzyw i grzybów i robię swoje kompozycje smakowe.

teresa18

Zadanych pytań: 502

17.06.2013 18:24

wolę mrozone ają więcej aromatu

Kasia36

Zadanych pytań: 463

17.06.2013 21:12

osobiście wolę suszoną natkę pietruszki i koperek ale szybko idzie nawet na zimę nie zostaje bo zaraz po wysuszeniu używają

TEtalicha

Zadanych pytań: 206

17.06.2013 23:21

ja mrożę w pojemniczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak