Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia47-47

Zadanych pytań: 1276

02.02.2014 13:38

wolicie używać fasolę jaś czy fasolę tyczną?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Renata9

Zadanych pytań: 329

02.02.2014 13:43

używam i taką i taką fasolę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.02.2014 14:06

do fasolki po bretońsku używam Jaś a tak to różną

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.02.2014 15:51

lubię i taka i taką

Odpowiedzi (18)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.02.2014 13:40

do fasoli po bretońsku używam pzewaznie fasoli Jasia

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

02.02.2014 13:41

Ja także używam fasole Jas

Ola1young

Zadanych pytań: 7

02.02.2014 13:43

my tez lubimy jasia

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.02.2014 13:43

głównie używam fasolę Jaś

bogusia19

Zadanych pytań: 7

02.02.2014 13:46

używam fasolę Jaś

Janina

Zadanych pytań: 159

02.02.2014 13:46

Jedna i druga jest dobra. Fasola Jaś jest tyczna i karłowa;)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.02.2014 13:49

wole jaśka ale i taką też moge zjeśc

pestka

Zadanych pytań: 424

02.02.2014 13:50

lubię i karłową i tyczną

Romanowka

Zadanych pytań: 28

02.02.2014 13:52

lubię i jedną i drugą

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.02.2014 14:03

dla mnie bez różnicy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak