Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

09.02.2015 09:12

Wracając do szynkowaru i peklowania co używacie saletry czy soli peklującej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.02.2015 09:38

sól peklującą

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.02.2015 12:16

soli peklującej używam

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.02.2015 22:27

ja używam soli peklującej:)

Odpowiedzi (18)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.02.2015 09:16

zawsze dodaję sól peklującą

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.02.2015 09:32

mąż dodaje sól kamienną i saletrę oraz przyprawy

Habibi

Zadanych pytań: 690

09.02.2015 09:46

Używam soli peklowej, bo jest to dla mnie znacznie wygodniejsze, a do tego saletra zazwyczaj jest w większych opakowaniach i trzeba ją odważać, potem mieszać z solą kuchenną, a tutaj mam gotową mieszankę i dodatkowo przepis czy proporcje na opakowaniu :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

09.02.2015 10:08

ja używam soli peklującej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.02.2015 10:18

używam soli peklującej

Konczi

Zadanych pytań: 632

09.02.2015 10:22

również używam soli peklującej

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.02.2015 10:22

zawsze używam soli peklowej

dodi

Zadanych pytań: 256

09.02.2015 10:29

oczywiście soli peklującej używam

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

09.02.2015 11:13

zawsze używam sól peklująca

Milka100

Zadanych pytań: 76

09.02.2015 11:27

Też daje sól peklującą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak