Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lara

Zadanych pytań: 35

28.08.2013 21:37

Wymieńcie swoje kryzysowe dania, które robicie gdy pusto w portfelu.

Odpowiedzi (33)

tatiana2

Zadanych pytań: 87

29.08.2013 13:06

ja przeważnie wtedy robię jakieś zupy.. szybkie i tanie.

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

29.08.2013 17:48

Od zawsze kryzysowe dania to były pierogi ( z farszem który akórat dało sie zrobić ) , naleśniki ( z dżemem domowej roboty - kiedyć miałam zapasy bo robiłam na zimę ).Kopytka lub kluski śląskie z sosem grzybowym ( ziemniaki i grzyby suszone zawsze są w domu.Zupa zalewajka bez mięsa z warzywami ( jakie są ) duszonymi na oleju.

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

29.08.2013 20:26

U mnie bardziej z braku czasu na wyjście do sklepu lub braku możliwości wyjścia ogólnie z domu - zupa na winie. (czyt. Zupa z tego co nam się nawinie pod rękę), kluski kładzione ze skwareczkami, placki, naleśniki, tosty francuskie ( Czerstwy chleb zazwyczaj jest w domu)...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak