Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

03.05.2013 16:42

z czego robicie serniki na zimno?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Silver Teaspoon

Zadanych pytań: 52

03.05.2013 20:46

z serka kremowego i bitej śmietany

Simeo

Zadanych pytań: 191

03.05.2013 20:49

z twarogu mielonego

Krzysiek3

Zadanych pytań: 58

03.05.2013 20:58

z śmietankowego sera

Odpowiedzi (9)

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.05.2013 17:13

Robię z sera twarogowego, który jest już bardzo dokładnie zmielony (można u mnie taki kupić w sklepie) i serniczek wychodzi bardzo smaczny. Nie dodaję żadnych serków homogenizowanych

teresa18

Zadanych pytań: 502

03.05.2013 17:45

tylko z sera bialego lub homogenizowanego lub tym podobnych

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.05.2013 18:03

z twarogu półtłustego a tak na szybko to z serków homogenizowanych

David

Zadanych pytań: 12

03.05.2013 18:07

z serków homogenizowanych waniliowych

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

03.05.2013 20:00

z serków homogenizowanych

Elżbieta17

Zadanych pytań: 1535

03.05.2013 20:21

z serków homogenizowanych

Iwka

Zadanych pytań: 174

03.05.2013 20:53

z serka homogenizowanego

Klisza

Zadanych pytań: 50

03.05.2013 21:02

z kremowego sera

Misada

Zadanych pytań: 18

03.05.2013 21:08

z półtłustego twarogu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak