Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

20.07.2016 22:27

Z czerwonych porzeczek robicie dżemy z całych owoców , czy przecierane i z jakimi owocami mieszacie ?

Odpowiedzi (36)

Futka

Zadanych pytań: 2

21.07.2016 12:11

Ja robię dżem z samej czerwonej porzeczki. Część owoców przecieram, a część zostawiam w całości :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.07.2016 13:49

Nigdy nie robiłam dżemu z porzeczek . Moja mama robiła galaretkę z przecieranych porzeczek :)

benka

Zadanych pytań: 15

21.07.2016 16:11

U mnie sprawdza się przecierany w formie galaretki.

Justi2401

Zadanych pytań: 10

21.07.2016 17:36

Ja nigdy nie przecierałam, zawsze robiłam z całych i samych, bez dodatków.

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.07.2016 18:01

pół na pół bo lubimy z kawałkami owoców

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.07.2016 19:08

jeśli zależy mi na klarownej galaretce, to przecieram, ale do tradycyjnych dżemów nigdy - nie przeszkadzają mi pestki, a mam świadomość, że dobrze wpływają na trawienie ;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

21.07.2016 22:22

Robię z całych owoców

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.07.2016 22:25

robię z całych owoców, nie przecieram

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.07.2016 09:05

nie przecieram tylko blenduję i z jabłkami lubimy

ilka01

Zadanych pytań: 6

22.07.2016 10:45

nie przecieram, mieszam np. z truskawkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak