Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eMMe

Zadanych pytań: 177

17.08.2014 22:25

Z czym mogę podać faszerowaną mięsem mielonym i ryżem paprykę?

Odpowiedzi (33)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.08.2014 15:19

U nas odchodzi polana sosem pomidorowym i posypana zieleniną ;)

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.08.2014 15:22

Z pieczywem lub większe grzanki ;)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

18.08.2014 17:02

Z surówką , jakas fajna surowka i sosem pomidorowym.

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

18.08.2014 17:18

ja lubię z sosem pomidorowym lub grzybowym

kasienka23

Zadanych pytań: 512

18.08.2014 19:15

z pieczywem najlepiej, świeżym lub grzanką

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.08.2014 19:42

Podaj ją z pieczywem (grzanką, bagietką) lub sosem pomidorowym/grzybowym, surówką,

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.08.2014 21:03

Nic bym już nie dodawała ;)

Christopher

Zadanych pytań: 31

18.08.2014 21:19

My jemy z sosem pomidorowym lub grzybowym.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.08.2014 22:18

przeważnie z sosem pieczarkowym ,jeśli nie mam akurat swoich grzybków:)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

18.08.2014 22:35

Z surówką i sosem. Podawanie papryki faszerowanej ryżem z pieczywem czy ziemniakami totalnie mija się z celem. Tylko się zapchasz, a nie będziesz czuć smaku głównej potrawy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak