Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

06.05.2015 11:45

Z jakich grzybów najczęściej robicie zupę grzybową?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

06.05.2015 14:16

z suszonych grzybów leśnych

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.05.2015 14:45

Zawsze mam w zapasie świeżo mrożone grzyby,a z suszonych robię tylko na wigilię.Lubię też zupę z pieczarek:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.05.2015 16:39

z pieczarek, opieniek lub mieszanych grzybów leśnych

Odpowiedzi (53)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

06.05.2015 11:45

najczęściej z pieczarek

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.05.2015 11:47

Ja najczęściej robię z pieczarek

dollce

Zadanych pytań: 0

06.05.2015 11:47

Ja najczęściej z prawdziwków, podgrzybków lub pieczarek

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

06.05.2015 11:48

z podgrzybków,borowików i kurek

Futka

Zadanych pytań: 2

06.05.2015 12:01

Ja najczęściej zupę grzybową robię z prawdziwków (świeżych lub suszonych) - zależy od pory roku :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.05.2015 12:11

z suszonych podgrzybków lub obgotowanych i zamrożonych maślaków

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

06.05.2015 12:14

z kurek lub podgrzybków

Ifa

Zadanych pytań: 16

06.05.2015 12:23

Robię w sezonie ze świeżych leśnych grzybów (mieszanych) albo z samych kurek, a po sezonie z suszonych, chociaż zupą pieczarkową też nie pogardzę.

pestka

Zadanych pytań: 424

06.05.2015 12:31

z suszonych prawdziwków i podgrzybków lub z pieczarek

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

06.05.2015 12:33

z suszonych prawdziwków i podgrzybków. Zawsze też dodaję mrożone grzybki (w sezonie zbieram ich ok 400 - trochę suszę i trochę mrożę :) )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak