Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.03.2013 01:27

Z jakiego ciasta pieczecie baranki? (kruche, babkowe)

Najlepsze odpowiedzi (1)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.03.2013 18:13

Z ciasta babkowego.

Odpowiedzi (4)

LoLa

Zadanych pytań: 62

16.03.2013 08:06

ja piekę z babkowego:)

iwi

Zadanych pytań: 115

16.03.2013 08:11

Kupuję gotowego baranka.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

16.03.2013 09:02

u mnie sprawdza się babkowe

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

16.03.2013 12:58

baranka robie z masła,a takiego to kupuje gotowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak