Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

10.04.2014 11:13

Z jakiego sera pieczecie serniki? Tzn tłusty , półtłusty , mielony, gotowy w wiadereczkach......Jaki wg Was jest najlepszy ser?

Najlepsze odpowiedzi (3)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

10.04.2014 11:33

Najczęściej używam wiaderkowego Pilos i jak dotąd nie zawiodłem się na nim, jest zawsze taki sam :)

Renata22

Zadanych pytań: 672

10.04.2014 11:23

Ja zazwyczaj robię ze zwykłego twarogu półtłustego, który mielę dwukrotnie. Sporadycznie korzystam z sera z wiaderka President.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.04.2014 19:31

Używam do sernika- sera mielonego tłustego w wiaderku z "Biedronki".

Odpowiedzi (42)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

10.04.2014 11:43

Ja przyzwyczaiłam się do sera z Garwolina. Taki twaróg tłusty mielony w tzw. kiełbasie. Wychodzą mi z niego najlepsze serniki.

halina17

Zadanych pytań: 271

10.04.2014 11:49

Ja przeważnie kupuję ser półtłusty z Krasnego Stawu jest bardzo smaczny i mielę sama . Czasem jak nie mam zbyt wiele czasu na pieczenie to kupuję w wiadereczku President.

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.04.2014 11:50

Używam sera z wiaderka. Tylko trzeba czytać skład, czy przypadkiem nie ma "dodatków".

pestka

Zadanych pytań: 424

10.04.2014 11:52

używam sera z wiaderka lub kupuję półtłusty i mielę dwa razy

erym

Zadanych pytań: 24

10.04.2014 12:12

ja tez kupuje poltlusty, ale taki na jaki trafie :)

krokus

Zadanych pytań: 145

10.04.2014 12:53

ja używam sera mielonego w wiaderku :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.04.2014 12:56

Do gotowanego sernika na ciastkach kupuję twaróg w wiaderku,natomiast do pieczonego najczęściej w kostkach.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.04.2014 13:00

Ja kupuję trzykrotnie mielony, tłusty

dodi

Zadanych pytań: 256

10.04.2014 13:05

kupuje w wiaderku, bo czas się liczy

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.04.2014 13:05

Ja jestem leniwa, więc najczęściej używam twarogu z wiaderka...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak