Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

05.07.2013 07:56

Z jakiego tłuszczu robiecie zasmażkę z bułki tartej? Olej, oliwa, masło, czy margaryna?

Odpowiedzi (20)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

05.07.2013 10:43

zdecydowanie masło do zrumienienia bułki tartej np. do kalafiora czy fasolki. Do zasmażki, czyli mieszanki mąki i tłuszczu, do zagęszczenia sosu czy zupy różnie bo czasami, jeśli przepis tego wymaga, robię ją np. na smalczyku wytopionym z podsmażonego boczku albo słoniny, nigdy na oleju

Magula

Zadanych pytań: 556

05.07.2013 11:16

ja tez zdecydowanie masło

David

Zadanych pytań: 12

05.07.2013 12:45

masło z margaryną

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.07.2013 13:39

tylko masło

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

05.07.2013 13:56

zawsze tylko z masłem

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

05.07.2013 15:13

zawsze z masłem :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

05.07.2013 19:43

Zawsze na maśle.

jozefinach

Zadanych pytań: 68

05.07.2013 21:16

Z masłem niesolonym.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

05.07.2013 21:24

zasmażkę robię na oleju

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

05.07.2013 21:50

JA zawsze do tego celu używam masła.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak