Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

19.12.2013 07:35

z jakiej kapusty najczęściej robicie bigos.

Odpowiedzi (52)

Aga-25

Zadanych pytań: 3

19.12.2013 08:05

ja lubię ze świeżej kapusty

Ela15

Zadanych pytań: 1414

19.12.2013 08:08

z białej świeżej ale o tej porze z kiszonej

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

19.12.2013 08:09

z kiszonej i świeżej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.12.2013 08:11

zimą z kiszonej, latem z młodej świeżej

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.12.2013 08:14

tylko z kiszonej kapusty

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

19.12.2013 08:18

bigos zawsze grotuję z kiszonej, choć latem lubię i ze świeżej......

Niki22

Zadanych pytań: 46

19.12.2013 08:22

przewaznie z kiszonej ale świeża tez jest dobra

iwi

Zadanych pytań: 115

19.12.2013 08:38

Bigos robię ze świeżej

iwi

Zadanych pytań: 115

19.12.2013 08:39

Roztargnienie Bigos tylko z kiszonej

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

19.12.2013 08:57

z kiszonej i swiezej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak