Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

03.03.2013 14:36

z jakiej kapusty najczesciej robicie surowki do obiadu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Beata23

Zadanych pytań: 335

03.03.2013 14:58

pekińskiej lub kiszonej

Noruas

Zadanych pytań: 232

03.03.2013 14:52

kiszonej :) moja ulubiona, mogę ją jeść nawet bez niczego :)

Monika37

Zadanych pytań: 40

03.03.2013 15:12

słodka kapusta z dodatkiem marchewki cebulki i oliwy z oliwek

Odpowiedzi (7)

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

03.03.2013 15:17

z pekińskiej

Mira85

Zadanych pytań: 90

03.03.2013 15:28

kiszona z oliwą

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

03.03.2013 15:55

z kiszonej

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.03.2013 18:03

kiszonej,białek i pekińskiej rzadko z czerwonej

miśka17

Zadanych pytań: 0

03.03.2013 18:59

czerwona kapusta - moim zdaniem najlepsza :)

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

03.03.2013 20:15

z kapusty pekińskiej

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

04.03.2013 08:32

z pekińskiej ale lubie też białą i kiszoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak